додому Новини Черкащина "Швидкі побачення" допомогли черкаським юнакам та дівчатам знайти собі пару (ФОТО)

"Швидкі побачення" допомогли черкаським юнакам та дівчатам знайти собі пару (ФОТО)

0

"Швидкі побачення", що відбулися у п’ятницю 17 листопада, виявилися дуже ефективними. За "офіційною" статистикою, з 26 юнаків та дівчат утворилося дві пари. Про це повідомляють організатори заходу, який відбувся у Палаці молоді.

"Я прийшла, тому що нещодавно розлучилася з хлопцем, на душі важко, хочеться розвіятися. Це, сподіваюся, буде такою собі терапією від нещасного кохання", – говорить одна з дівчат в очікуванні початку.

"А мені просто цікаво!" – додає її подружка.

Обидві – геть юні студентки. Поруч дівчина дещо старша.

"Я працюю по 12 годин на добу. Познайомитись з кимось фізично немає часу. Ось сподіваюсь на щасливу зустріч тут", – говорить вона.

Хлопці мріють про те саме.

"Цікаво ж познайомитись з кимось новим. Можна й на вулиці, а можна тут. Треба використовувати кожен шанс, що дає тобі доля", – формулює спільну думку один з них.

Всі – дуже різні. Дівчата – в романтичних сукнях і демократичних джинсах, хлопці – хто в спортивному одязі, а хто – з краваткою або навіть метеликом.

До участі в побаченнях набралося достатньо охочих. Спочатку, як розповів директор Палацу молоді Нодарі Росопідзе, планувалося 12 пар. Але згодом, як часто буває у подібних заходах: хтось зареєструвався, та не з’явився, а хтось прийшов без усілякої реєстрації, з розрахунком на щасливий випадок і вгадав: втрапив на вільне місце. Зрештою навіть довелося ставити додатковий стіл, адже охочих було більше.

"Нічого, тринадцять – це щасливе число", – оптимістично вирішила ведуча і оголосила початок.

Притишене освітлення, свічки на столах, романтична музика (причому "жива": відповідний настрій учасникам створював своєю грою на гітарі Юрій Білан) – чудова атмосфера для початку нових стосунків.

Хлопці за командою ведучої сідають за столики, а через три хвилини спілкування – встають і пересідають за наступний. Так протягом години усі встигли перезнайомитися. Далі – коротка перерва і ще одне коло: усе так само, але тільки одна хвилина спілкування. Кожен учасник мав поставити відмітку в анкеті, хто з тринадцяти йому сподобався найбільше. Не таке вже й просте завдання, як видавалося на перший погляд.

"Дівчата просто мерехтять перед очима, імен запам’ятати не встиг жодного, чесно", – зізнається в перерві один з юнаків. (До речі, саме тому і вигадане друге коло – уточнити деталі і впевнитися у своєму виборі).

Після обох кіл ведучі швидко проаналізували дані цих анкет, за результатами яких і співпали симпатії одразу двох пар. Щоправда, це не можна вважати остаточним результатом. Бо коли все, здавалося б, скінчилося, і щасливчики отримали в подарунок повітряні кульки і шоколадки, юнаки й дівчата продовжували обмінюватись номерами телефонів у фойє Палацу, та й додому дехто пішов разом, незважаючи на "офіційний результат".

Як повідомляв сайт vikka.ua, для черкащан "в активному пошуку" організують швидкі побачення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version