додому Новини Черкаси Шукають приватний будинок: на Черкащину евакуювалася родина з 11 дітьми

Шукають приватний будинок: на Черкащину евакуювалася родина з 11 дітьми

0

До Черкас прибув із Донеччини дитячий будинок сімейного типу. Під опікою подружжя 11 дітей, тому вони шукають просторий приватний будинок у Черкаській області. Про це повідомляють у Черкаському гуманітарному центрі.

facebook.com/chmr.help

Опікуни дітей, Яна та Віктор, кажуть дорога була довга і виснажлива.  Подробиці згадують неохоче, та вдячні кожному, хто їм допоміг.

Історія народження багатодітної родини розпочалася 12 років тому:

«Спочатку взяли одну дитинку, потім другу… а, згодом, вже й не рахували. Якщо бачила малечу без мами, позбавлену тепла і сімейного затишку – не роздумувала!» – розповідає Яна.

Зараз під їхньою опікою десять дітей віком від 1,4 до 19 років! Ще одна дитинка з ними – це усиновлена її мамою донечка. За прикладом доньки, жінка усиновила чотирьох дітей.

– Мама з трьома дітками зараз в Світловодську. Але ми плануємо знайти в селі великий будинок для нас усіх і забрати маму до себе, – ділиться планами багатодітна мама.

facebook.com/chmr.help

Власні дітки у пані Яни з’явились значно пізніше. Наразі вона чекає на третє.

«Головна проблема для нас – житло. Нас 13 осіб, а ще мама з дітьми. Підшукуємо великий приватний будинок в селі, де могли б розміститися всі разом!», – розповідає батько Віктор.

Якщо маєте бажання допомогти великій родині, звертайтеся до Черкаського гуманітарного центру за адресою: вул. Благовісна, 170.

Прийом допомоги:

  • Пн. – Пт.: з 9:00 до 18:00,
  • Сб.: з 9:00 до 15:00,
  • Нд. – вихідний.

Телефон для довідок (з 9:00 до 18:00):

  • 098 343 16 46

Читайте також: Черкаський гідрометцентр спрогнозував погоду на вихідні

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version