НовиниЧеркащинаШукали паспорт: стало відомо, як "хазяїну" черкаського мера Бондаренка...

Шукали паспорт: стало відомо, як "хазяїну" черкаського мера Бондаренка вручали підозру

-

- Advertisment -

Генпрокурор Юрій Луценко заявляє, що екс-нардепу, керівнику Київської обласної організації партії "Батьківщина" та впливовому товаришу міського голови Черкас Костянтину Бондарєву про підозру повідомляли кілька разів, останній раз в аеропорту "Бориспіль". Про це він повідомляє "Українська правда". 

"Перший раз йому вручали підозру, але я визнав ці дії незаконними, бо на той момент у нас справу якимось чином забрала поліція. І підозра не може бути пред'явлена одним органом, якщо вона пішла у інший. Другий раз справа була у прокуратури, і обласний прокурор Дмитро Чібісов прийняв рішення особисто вручити підозру, коли пан Бондарєв прилетів з-за кордону", – сказав Луценко.

Він розповів, що 17 липня, коли Бондарєву у "Борисполі" почали пред'являти підозру, то виявилося, що у нього немає паспорта.

"Коли він їхав з літака до приміщення аеропорту в автобусі, його паспорт якось так випав. Довелося його довго шукати. За цей час підтягнулися деякі політичні особи, були дискусії, вони очікували затримання, але йшлося лише про пред'явлення підозри. Коли документ знайшли, йому пред'явили підозру, і всі дії відбуваються у рамках чинного законодавства", – сказав Луценко.

Тим часом, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко голосно заявляє про "політичні репресії" відносно її політсили. За її словами, тієї ночі в аеропорту невідомі силовики півгодини утримували керівника Київської обласної організації партії "Батьківщина" Костянтина Бондарєва в зоні, яка передує митному та паспортному контролю, викрали його телефон та забрали паспорт. А сам Бондарєв, якого називають спонсором політичної партії, прямо з "Борисполя" заявляв, що його "викрали" за злітної смуги.

Нагадаємо, Костянтин Бондарєв – не просто соратник Юлії Тимошенко. Його називають також головним спонсором черкаських політичних перипетій за участі "батьківщинівців". 

Як повідомляв сайт vikka.ua, влада Черкас "профукала" проведення медоглядів для освітян. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x