додому Новини Черкащина Шоумен з Черкащини навчав глядачів мови жестів (ВІДЕО)

Шоумен з Черкащини навчав глядачів мови жестів (ВІДЕО)

0

Ведучий другого сезону проекту "Інспектор. Міста", який стартує на "1+1" 23 січня о 22.00, Володимир Остапчук проінспектував студію "Сніданку з 1+1", розкрив інтригу першого випуску та навчив ведучих і глядачів ранкового шоу жестової мови. Про це повідомляє прес-служба "1+1".

Володимир Остапчук розповів глядачам про те, чого чекати в другому сезоні шоу.

"Просто критикою, ми зламаємо людям крила. Тому основна особливість другого сезону – давати другий шанс. Ми будемо не тільки показувати на болючі місця, а й надихатимемо людей. Ми хочемо, щоб вони змінилися", − зазначив телеведучий.

Телеглядачі ранкового шоу побачили перші кадри інспекцій, які увійдуть до прем’єрного випуску проекту. Як зізнався Володимир Остапчук, першим проінспектованим містом став Ужгород.

У прем’єрному випуску ведучий проінспектує Ужгород по шести критеріям та влаштує перевірку на чесність, толерантність, доброзичливе ставлення до туристів, а також знання англійської мови.

Іншим емоційним моментом випуску стала перевірка інтернату для дітей з вадами слуху. Володимир Остапчук поділився своїми враженнями та навчив ведучих "Сніданку з 1+1" Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір, як показати фразу "Ти мені подобаєшся" жестовою мовою.

Про інші цікаві подробиці шоу дивіться у відео.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин стане ведучим одного з найрезонансніших проектів українського телебачення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version