додому Новини Черкащина Шоумен із Черкащини розповів, як пережив клінічну смерть

Шоумен із Черкащини розповів, як пережив клінічну смерть

0

Відомий український телеведучий Олександр Скічко, який родом із Черкас, відверто розповів у програмі "Зірковий шлях" про жахливий випадок у дитинстві. Виявляється, колись зірка телебачення пережив клінічну смерть ,повідомляє "Теленеделя".

Коли Сашкові не було й року, його батьки пережили справжній шок: під час хвороби висока температура спровокувала сильні судоми малюка.

"Я лежав у мами на руках і в якийсь певний момент став холодним, трохи почав синіти", – розповів Олександр.

На щастя, мамині молитви були почуті і дитина прийшла до тями.

Але на цьому випробування маленького Сашка не закінчилися. Так, одного разу він вхопився за оголений дріт і його вдарило струмом.

Крім того, Скічко розповів також про проблеми у відносинах з батьком. У сім'ї Олександра стався справжній конфлікт, коли він закохався в дівчину, яка працювала телевізійним продюсером і була старша за нього на цілих десять років. Два роки він ображався на батька за нерозуміння і не спілкувався з ним.

"Він не підтримував мене в моїх почуттях до моєї колишньої дружини і довгий період часу ми не мали нормальних відносин", – розповів Олександр.

У результаті телеведучий одружився в 22 роки, приховавши це абсолютно від усіх. І тільки через півроку тато випадково про це дізнався.

Як повідомляв сайт vikka.ua, співак із Черкащини розчарував своїх шанувальників виконанням легендарної пісні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version