НовиниШколярка з Черкас представлятиме ІТ-галузь міста в Європі

Школярка з Черкас представлятиме ІТ-галузь міста в Європі

-

- Advertisment -

Учениця черкаської спеціалізованої школи 1-3 ступенів №3 Анна Іноземець перемогла у всеукраїнському етапі міжнародного конкурсу та виборола можливість представляти на Міжнародному конкурсі інформаційних технологій "Інформатрікс-2017" у Румунії.

Громадська ініціатива "Нові Люди Черкас" та черкаський ІТ-кластер зібрали 500 доларів, необхідні талановитій школярці для її поїздки на Міжнародний етап конкурсу.

Торік Анастасія уже виборола бронзову медаль у фіналі міжнародного конкурсу "Інфоматрікс – 2016". Талановита черкащанка представила проект "Байдужість – шлях до загибелі нашого світу" у номінації "Комп’ютерне мистецтво". Для створення свого анімаційного ролику Анна використала програмне середовище Scratch, який вивчали учні сьомих класів на уроках інформатики. Анна, використовуючи алегорії, гіперболи та метафори, привернула увагу людей до критичного екологічного стану оточуючого середовища та довела, що боротьба за чисте навколишнє середовище може бути покладена на новітні інформаційні технології, як на дієвий інструмент. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, оператори мобільного зв’язку підключилися до швидкісної інтернет-мережі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x