НовиниОсвітаШколярі-відмінники захисту України отримали обласні відзнаки

Школярі-відмінники захисту України отримали обласні відзнаки

-

- Advertisment -

В Черкаській області відзначили учнів, які на відмінно опанували предмет «Захист України» та пройшли вишкіл.  Цьогоріч відмінники захисту України –  це 62 школярів Черкащини. Повідомляють на сайті Черкаської ОВА.

Мотивувальні відзнаки їм вручив очільник області Ігор Табурець разом із головним сержантом ЗСУ, воїном-кіборгом Олександром Кутнім.

–  Ці хлопці і дівчата – це нове покоління українців, – наголосив очільник області.- Діти, які знають ціну нашої свободи та незалежності, які на власні очі бачать приклади справжнього героїзму та гідності.  Дякую кожному за наполегливість у навчанні та патріотизм!

Нагадаємо, вручення цієї відзнаки започатковано на Черкащині ще у 2015 році. Відтоді такі мотивувальні нагороди вже отримали понад 700 школярів.

Традиційно відзнаку вручають  учням 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та учням І-ІІ курсів закладів професійно-технічної освіти, які за період навчання досягли найкращих результатів у вивченні предмета „Захист України“ за результатами семестрового, річного оцінювання та виконання програмових нормативів на 12 балів.

Читайте також:

Завжди 22: на війні загинув черкащанин Артем Суховій

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x