НовиниОсвітаШколярі Черкас зможуть пройти стажування в органах місцевого самоврядування

Школярі Черкас зможуть пройти стажування в органах місцевого самоврядування

-

- Advertisment -

У Черкасах стартує набір учнів, які зможуть пройти стажування в органах місцевого самоврядування. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

бізнес підпримство документи

Від сьогодні розпочинається відбір активної учнівської молоді нашого міста віком від 14 до 18 років на стажування у виконавчих органах Черкаської міської ради та комунальних підприємствах, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики.

«У всіх бажаючих є тиждень для заповнення гугл-форми. Далі буде обрано 50 стажерів. Відзначу, що перевага буде надаватися учням, які вже є представниками учнівського самоврядування», – наголошує Анастасія Чубіна.

До кінця січня відібрані стажери пройдуть відповідні підготовчі тренінги (ознайомляться з елементами проєктного менеджменту, системою влади в Україні та повноваженнями органів місцевого самоврядування тощо).

«І вже в лютому безпосередньо розпочнеться стажування. А в березні за результатами стажування будуть відібрані 5 фіналістів, які зможуть постажуватися особисто у Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка та матимуть змогу ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування у місті-побратимі Вальмієра, за що велика подяка меру міста Янісу Байксу», – зазначає Анастасія Чубіна.

Читайте також:

Апеляційним судом залишено в силі вирок, яким визнано винним та засуджено до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки чоловіка, який скоїв ДТП, внаслідок чого постраждали 2 особи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x