НовиниЧеркащинаШколу в одній із ОТГ Черкащини обладнали котлами (ФОТО)

Школу в одній із ОТГ Черкащини обладнали котлами (ФОТО)

-

- Advertisment -

Нові твердопаливні котли встановили у школі села Кримки, що входить до складу Шполянської ОТГ. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Для цього з бюджету громади виділили понад 300 тис. грн. Переобладнали систему опалення тут вперше з дня побудови приміщення, а це майже 60 років, інформують в об’єднаній територіальній громаді.

З приєднанням села Кримки до міської громади місцева влада активно почала вирішувати болюче питання — провести повну реконструкцію системи опалення з встановленням твердопаливних котлів в Кримківському НВК І-ІІ ступенів.

"Це єдине село Шполянського району, в якому школа залишилась на пічному опаленні, – розповів міський голова Сергій Кравченко. – У приміщенні дуже часто стояв запах чадного газу, що неприпустимо для навчального закладу. Температурний режим не відповідав необхідним нормам. Тому, приймаючи на баланс об’єднаної громади цю школу, поставили собі за мету з часом замінити грубки на водяне опалення, залучивши до вирішення проблеми фахівців і спеціалістів".

Тепер шкільна котельна переобладнана, має два встановлених котли на твердому паливі "Kronos Unik-New35". У всіх класних кімнатах, коридорах, санвузлах, їдальні шкільного приміщення прокладені трубопроводи, встановлені сучасні батареї.

Як зазначив директор школи Анатолій Сторчак, пробний запуск нової системи опалення вже відбувся. Ще потрібно виконати ремонтні роботи у кабінетах, учительській і привести заклад освіти у належний косметичний стан.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одній із ОТГ на Черкащині школярам придбали автобус.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x