додому Новини Школу гімнастики у колишньому черкаському кінотеатрі планують відкрити вже цьогоріч

Школу гімнастики у колишньому черкаському кінотеатрі планують відкрити вже цьогоріч

0

Як розповів директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин, цьогоріч у Черкасах нарешті планують відкрити школу гімнастики в колишньому приміщенні кінотеатру "Мир".

Крім того, збираються запустити льодовий палац, а також новий проект – базу веслування, на яку вже виділено мільйон гривень для першочергових робіт , пише "ВиЧЕрпно".

Крім того, завершуються роботи по запасному полю на Центральному стадіоні і фізкультурно-оздоровчому комплексі за адресою Ярославська, 5, де займається ДЮСШ "Дніпро-80″.

– Звісно, чекаємо, що Міноборони відгукнеться з пропозицією передати на баланс міста спортивний комплекс "Сокіл", де є басейн. Було б добре, якби ми мали можливість утримувати його і реконструювати, – зазначив Ігор Володимирович. – Також мені вже стало відомо, що з державного бюджету за сприяння нардепа Петренка на придбання спортивного інвентарю для школи "Спартак" буде передано 3 мільйони гривень. А з міського бюджету на закупівлю спортивного інвентарю для шкіл передбачено мільйон.

Довідково: Приміщення колишнього кінотеатру "Мир" реконструюють і перетворять на кілька спортивних залів. На реконструкцію спрямують шість мільйонів гривень. Чотири мільйони із Держбюджету, ще два спрямувало місто. На першому поверсі будівлі розмістяться адміністративні кімнати, роздягальня, а також дві сучасні вбиральні з душовими кабінками. У колишньому кінозалі облаштують зал для спортивної гімнастики. На другому поверсі планують розмістити відділення тенісу і бадмінтону для початкових груп. На третьому – дві роздягальні для тренерів, а також кімната, де батьки зможуть чекати дітей із занять і навіть "підглядати" за тим, як вони займаються, через спеціальні віконця.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юна черкаська гімнастка стала переможницею чемпіонату.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version