додому Новини Освіта Школа у Черкаському районі зібрала 35 тисяч гривень для ЗСУ 

Школа у Черкаському районі зібрала 35 тисяч гривень для ЗСУ 

0

Колектив Леськівської школи, що в Черкаському районі, зібрав на потреби військових 35 тисяч гривень. Гроші передали випускнику школи – спортсмену, учаснику бойових дій, а нині волонтеру, Григорію Чубу. Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбук

Черкащанин Григорій Чуб два місяці тому виставив на продаж свої 16 медалей, щоб зібрати на потреби підрозділу ЗСУ. Нагороди він отримав за призові місця районних, обласних та всеукраїнських змагань із кікбоксингу, гирьового спорту, армреслінгу.

Відтоді волонтеру вдалося продати чотири медалі і завдяки іншим надходженням із різних джерел закрити збір. 

YouTube video player

 

Нещодавно ж колектив школи у селі Леськи, де навчався Григорій Чуб, зібрав більше як 35 тисяч гривень на потреби армії. Гроші, зібрані на шкільному ярмарку, вже передали Григорію Чубу. За його словами, військовим саме необхідні антидронові засоби та зарядні прилади до них.

“Дякую всім дітям і їх батькам, педагогічному колективу що виховав мене, і виховує таких прекрасних дітей. Особлива подяка виконувачці обов’язків директора школи Науменко Тетяні Павлівні та вчителю молодших класів Глушковій-Черненко Тетяні Олександрівній. Дякую всім, хто поставився до мене і моїх побратимів з любов’ю і розумінням. Разом ми сила” – пише Григорій Чуб на Фейсбук. 

Свої 12 медалей Григорій Чуб передав на знак подяки музею школи.

Читайте також: 

Теж помаранчево-чорні: «Черкаські Мавпи» взяли під опіку золотоголових тамаринів (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version