НовиниШкіряк скасував реорганізацію черкаської "пожежки"

Шкіряк скасував реорганізацію черкаської "пожежки"

-

- Advertisment -

Виконуючий обов’язки Голови ДСНС України Зорян Шкіряк заявив, що Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля нині функціонує у штатному режимі.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДСНС.

Нагадаємо, заарештований голова ДСНС Сергій Бочковський планував ліквідувати Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Відповідне розпорядження він підписав ще наприкінці грудня минулого року.

"Я видав наказ від 27.03.2015 № 173, яким визначено, що окреме доручення Голови ДСНС України від 31.12.2014 № В-410 втратило чинність. Саме цим дорученням передбачалися заходи з реорганізації Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України. Наразі цей вищий навчальний заклад функціонує у штатному режимі та ніяких змін у його структурі і переміщення особового складу не планується", – повідомив Шкіряк.

Також очільник відомства зазначив, що Комісія з оптимізації системи освіти і науки ДСНС України, яка була утворена у вересні минулого року припинила свою роботу.

"Заходи з вдосконалення системи підготовки фахівців для ДСНС України будуть впроваджуватись після проведення реформування навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для підрозділів поліції, з урахуванням здобутого при цьому досвіду такого реформування", – наголосив очільник ДСНС.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Тальному проведуть в останню путь загиблого воїна

В останню путь проведуть захисника Юрія Болинця, чиє серце перестало битися 30 квітня 2024 року. Про це повідомляє пресслужба...

На Черкащині СБУ заблокувала чергову схему виїзду за кордон «ухилянтів»

У Черкаській області Служба безпеки затримала організатора злочинної схеми нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Інформує Управління СБУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x