НовиниШкарабура піде на вибори з "Вільними демократами"

Шкарабура піде на вибори з "Вільними демократами"

-

- Advertisment -

"Вільні демократи" у соцмережах представили ще трьох майбутніх кандидатів у Черкаську міську раду від своєї команди. Раніше в соцмережах уже повідомили про балотування від ПВД юриста Миколу Кудрявцева, освітянку Альону Цегвінцеву та медика Дмитра Воропая

До міської ради від команди чинного мера Черкас Сергія Одарича також підуть Олег Роскопін, Сергій Джолос, Микола Шкарабура.

Олег Роскопін – головний лікар Другої поліклініки, що по вул. Чорновола. Головний лікар Другої міської поліклініки, що по вул. Чорновола. У 2014 році жителі міста обрали його депутатом Черкаської міської ради по округу № 24 (район вантажного порту та гімназії № 9). Єдиний медик у міській раді, очолює комісію з питань медицини, освіти і спорту.

Сергій Джолос – юрист, старший викладач Черкаського факультету Національного університету "Одеська юридична академія", що по вул. Б. Вишневецького. Сергій Джолос походить із родини медиків. Його дід – Микола Гаврилович Джолос, – був відомим у Черкасах лікарем-гінекологом, а бабуся – Валентина Максимівна – працювала медсестрою в Черкаському обласному онкодиспансері. Батьки також медики. Вони врятували не одну тисячу життів жителів Черкас.
Сам Сергій вирішив стати юристом. Він іде до міської ради, щоб змінити систему управління. Зокрема, запровадити електронний документообіг і прискорити видачу необхідних документів та дозволів.

Микола Шкарабура – професор Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту. Рік тому, коли Міністерство освіти мало намір закрити Пожежну академію, Микола Шкарабура став на захист "альма-матер". Йому вдалося знайти підтримку в особі трудового колективу, студентів, голови Черкаської обласної адміністрації, міського голови Сергія Одарича і народного депутата Миколи Томенка. Завдяки цьому потужному лобі вдалося відстояти один з найкращих ВУЗів України, де дійсно навчають пожежній справі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x