НовиниЧеркащинаШість керівників дитсадків у Золотоноші відповідатимуть перед законом за...

Шість керівників дитсадків у Золотоноші відповідатимуть перед законом за порушення карантину

-

- Advertisment -

З 6 листопада до «червоного» рівня епідемічної небезпеки на Черкащині було віднесено міста Канів, Сміла, Золотоноша, Ватутіно, Тальнівський, Маньківський райони.

Відповідно фахівці територіальних управлінь Держпродспоживслужби в Черкаській області спільно з Нацполіцією посилили контроль за дотриманням карантинних норм, протиепідемічних заходів на відповідних адміністративних територіях, інформує пресслужба обласного управління Держпродспоживслужби.

Так, з 5 жовтня по 11 листопада фахівці перевірили майже 500 закладів громадського харчування, продовольчої та непродовольчої торгівлі тощо.

Порушення виявлені на 160 перевірених об’єктах. Окрім того зафіксовано факти роботи закладів, функціонування яких не допускається в умовах «червоного» рівня карантину. За пропозицією фахівців служби два таких заклади (непродовольчої торгівлі) у Каневі самостійно припиняли свою роботу.

Складено та спрямовано до суду 6 протоколів про адміністративні правопорушення на керівників дитячих дошкільних закладів у Золотоноші, які, попри заборону, продовжували працювати.

Загалом, за результатами проведених перевірок Держпродспоживслужбою на адресу суб’єктів господарювання направлено 152 приписи, пропозиції щодо усунення виявлених порушень, на адресу органів місцевої влади – 74 інформації, складено 37 протоколів про адмінправопорушення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Україні знову запровадили загальнонаціональний карантин.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x