НовиниКриміналЩомісяця мали 50 кілограмів «товару»: на Черкащині судитимуть наркоторговців

Щомісяця мали 50 кілограмів «товару»: на Черкащині судитимуть наркоторговців

-

- Advertisment -

На Черкащині судитимуть злочинну організацію, члени якої займалися виготовленням та збутом тяжких наркотиків. П’ятеро злодіїв створили дві нарколабораторії та щомісяця мали понад 50 кілограмів заборонених речовин.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

За даними слідства, організував «бізнес» 37-річний черкащанин, який має зв’язки з кримінальним світом. Для нарколабораторій зловмисники облаштували гаражі в Каневі, де виготовляли амфетамін, та Черкасах – з виготовлення мефедрону.

За попередніми підрахунками щомісяця члени угруповання виготовляли понад 53 кілограми наркотиків. Організатор розподілив між чотирма «підлеглими» обов’язки: координація роботи, організація виробництва та збуту, постачання необхідної сировини. Збували «товар» як дрібними, так і оптовими партіями наркодилерам, які надалі продавали його жителям Черкас та області.

15 лютого правоохоронці затримали усіх членів угруповання. Під час обшуків вилучили понад кілограм мефедрону та амфетаміну, 2,2 кг канабісу, майже 30 л концентрованих психотропних речовин, 500 л хімічних реактивів, необхідних для виготовлення наркотиків та лабораторне обладнання.

Загальна вартість на «чорному ринку» вилучених наркотиків, психотропних речовин та прекурсорів сягає понад 14,5 млн. грн.

15 червня організатору та чотирьом учасникам угруповання повідомили про підозру. А 22 червня, обвинувальний акт стосовно 5-ти осіб було скеровано до суду. За скоєне зловмисникам може загрожувати до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах піймали торговця метадоном та амфетаміном.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x