НовиниЩодня черкасців охороняє понад сто міліціонерів – Пустовар

Щодня черкасців охороняє понад сто міліціонерів – Пустовар

-

- Advertisment -

Головний міліціонер області Владислав Пустовар повідомив, скільки правоохоронців щодня охороняють спокій черкащан та як камери слідкують за криміногенною ситуацією у місті.

"У середньому на добу в Черкасах на охорону громадського порядку заступає 107 працівників міліції, які несуть службу на 21 пішому, 11 автопатрулях, 1 велопатрулі, 4 блокпостах. Окрім цього діє 2 групи швидкого реагування. Оскільки частина працівників постійно перебуває в зоні АТО, ми не можемо збільшити кількість патрулів", – стверджує Пустовар.

Головний міліціонер області запрошує громадські організації взяти участь у патрулюванні.

"Минулого року за рахунок коштів обласного бюджету в УМВС створений центр управління нарядами, який і буде виконувати функції єдиного центру обробки інформації сигналу зі всіх відеокамер. Зараз в Черкасах працюють 17 відеокамер, що придбані міською владою, ще 3 на стадії підключення", – розповів начальник УМВС.

Також у місті вже розпочався процес підключення відеокамер, встановлених на комерційних об’єктах, до центру управління нарядами.

"На цій стадії справді потрібна фінансова підтримка міської влади, тому що нашим кошторисом не передбачені такі витрати. Обласна влада в цьому році вже спрямувала 450 тисяч грн на закупівлю додаткового серверу в центр УН, який надасть змогу обробляти і зберігати сигнал з 3000 камер відеспостереження", – говорить Владислав Пустовар.

Він пропонує доручити одному з комунальних підприємств міста взяти на обслуговування відеокамери, що встановлені за рахунок міського бюджету.

Також Пустовар просить спрямувати кошти на придбання і встановлення інших камер. Місця можливого встановлення вже визначені з врахуванням криміногенної ситуації в місті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x