додому Новини Черкаси Щоб зігріти воїнів: у Черкасах просять приносити балони

Щоб зігріти воїнів: у Черкасах просять приносити балони

0

На одному з черкаських підприємств із газових балонів виготовляють буржуйки. Все, щоб зігріти воїнів. Починається процес із роботи слюсаря. Він витирає балони, ставить позначки, потім – вирізає потрібні елементи. Далі – вже робота зварювальника, інформує журналіст ВІККА-НОВИН.

Такі буржуйки відправляють і нашим військовим. Волонтери Центру допомоги армії ще в 14-ому році почали доставляти печі на фронт. Вони привозять на підприємство порожні балони та платять за роботу. Після – отримують готові буржуйки. Такі печі – важливі для захисників.

ОЛЕКСАНДР РАДУЦЬКИЙ, волонтер центру допомоги армії

«Воно може обігріти 40 кв. м приміщеня, це як мінімум. На ньому можна зварити борщ, зварити їжу. При цьому там можна ще й посушитися, якщо на те є потреба і ця буржуйка переносна»

Цього року волонтери відправили на фронт більше 200 буржуйок. Щоб зібрати кошти, створили благодійний фонд ФММ. Кажуть: найважче знайти газові балони. Збирають їх скрізь. Частину надало черкаське підприємство. Інші – дають небайдужі.

YouTube video player

ОЛЕКСАНДР РАДУЦЬКИЙ , волонтер Центру допомоги армії

«Нам допомагають мешканці області, міста Черкаси. Як приклад, є село Таганче Канівського району, де мешканці зібралися, привезли сюди 30 балонів і в такий спосіб ми саме виготовляли і робили ці буржуйки»

Волонтери просять долучатися і приносити газові балони за адресою м. Черкаси, Благовісна 170. Для контактів звертайтеся за номером 093 026 18 64.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version