НовиниБезпекаЩоб зігріти воїнів: у Черкасах просять приносити балони

Щоб зігріти воїнів: у Черкасах просять приносити балони

-

- Advertisment -

На одному з черкаських підприємств із газових балонів виготовляють буржуйки. Все, щоб зігріти воїнів. Починається процес із роботи слюсаря. Він витирає балони, ставить позначки, потім – вирізає потрібні елементи. Далі – вже робота зварювальника, інформує журналіст ВІККА-НОВИН.

Такі буржуйки відправляють і нашим військовим. Волонтери Центру допомоги армії ще в 14-ому році почали доставляти печі на фронт. Вони привозять на підприємство порожні балони та платять за роботу. Після – отримують готові буржуйки. Такі печі – важливі для захисників.

ОЛЕКСАНДР РАДУЦЬКИЙ, волонтер центру допомоги армії

«Воно може обігріти 40 кв. м приміщеня, це як мінімум. На ньому можна зварити борщ, зварити їжу. При цьому там можна ще й посушитися, якщо на те є потреба і ця буржуйка переносна»

Цього року волонтери відправили на фронт більше 200 буржуйок. Щоб зібрати кошти, створили благодійний фонд ФММ. Кажуть: найважче знайти газові балони. Збирають їх скрізь. Частину надало черкаське підприємство. Інші – дають небайдужі.

ОЛЕКСАНДР РАДУЦЬКИЙ , волонтер Центру допомоги армії

«Нам допомагають мешканці області, міста Черкаси. Як приклад, є село Таганче Канівського району, де мешканці зібралися, привезли сюди 30 балонів і в такий спосіб ми саме виготовляли і робили ці буржуйки»

Волонтери просять долучатися і приносити газові балони за адресою м. Черкаси, Благовісна 170. Для контактів звертайтеся за номером 093 026 18 64.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x