НовиниЩоб заспокоїтися психолог радить говорити, а йог – дихати

Щоб заспокоїтися психолог радить говорити, а йог – дихати

-

- Advertisment -

Розмова з іншою людиною дозволяє частково полегшити стан занепокоєння. Про це під час прямого ефіру чергового випуску програми "Дійові особи" розповіла практикуючий психолог Лариса Мошенська.

"Навіть якщо людина розказує про свою проблему, то вже цей процес – розповідь – полегшує її стан. Але цього замало, бо це лише ситуативне зменшення. Не хочу розчарувати глядачів, але такої кнопочки, щоб людина прийшла і відразу їй стало добре – немає, – говорить психолог Лариса Мошенська. – Допомогти зможуть лише кілька систематичних консультацій".

Натомість черкаський йог Сергій Штангей перконаний, що йога допомагає привести себе в норму за 5-10 хвилин, якщо вона стала способом життя.

"Людині, яка займається йогою, потрібно 5-10 хвилин, щоб привести себе в норму за будь-якого стресу. Але розумієте, людський організм складніший за комп’ютер. Тому готуватись до цього треба раніше. У йозі є багато практик та методів, за допомогою яких можна вирішувати чимало життєвих питань", – говорить Сергій Штангей.

За його словами, стан тривоги знімає медитація. Ця методика – це питання, на яке у результаті людина знаходить відповідь. Однак він лише підготовчий. Допомогти може і повне йогівське дихання, якому навчаються по півроку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x