НовиниЩоб не допустити Одарича до виборів, БПП, Батьківщина і...

Щоб не допустити Одарича до виборів, БПП, Батьківщина і "ляшківці" об’єднались із екс-регіоналами

-

- Advertisment -

Кілька провідних політичних сил міста, які нібито за ідеологією мали бути антагоністичними, сіли за один стіл та разом переконували одне одного, що "чорне" – то є "біле" і навпаки. Представників Блоку Петра Порошенка, ВО "Батьківщина", Народного фронту, Радикальної партії Олега Ляшка, партії "Наш край", Відродження, Опозиційний блок об’єднало одне – особа чинного міського голови Сергія Одарича та його Партія вільних демократів, пише сайт "Кропива".

Оскільки, як виявилося під час учорашньої прес-конференції, в залі зібралися однодумці, то їм не вартувало багато зусиль переконати одне одного в тому, що Одарича та його партію зняли з виборів законно, а ЦВК незаконно розпустила місцеву ТВК, яка наважилася на такий "мужній" крок.

А от журналісти прийшли на захід по сенсацію. В анонсі до прес-конференції та спільній заяві партій говорилося, що будуть надані неспростовні докази того, що Черкаси продано, і що продала їх член ЦВК Тетяна Лукаш – покупці прогнозовані Одарич-Бродський. Але всі сподівання на сенсацію розвіяв представник БПП Ігор Калашник.

"По ЗМі пройшла така інформація, що куратора ЦВК по Черкащині Тетяну Лукаш купив Бродський з Одаричем, і що на це є підтвердження. Поки що це лише інформація", – пояснив Ігор Калашник анонс на сенсацію на йому ж підконтрольному ресурсі.

Хоча певна сенсація вже була, хоча й не така гучна – це те що за одним столом в єдиному пориві злилися демократичні сили та партії правонаступниці Партії регіонів. Цей факт лише черговий раз довів, що ідеологія у всіх одна – це доступ до влади та міського бюджету, але для цього у кожного свій шлях.

В загальній гнітючій обстановці учасників "что делать, все пропало" ситуацію із законним рішенням про зняття з виборів мера та його партії намагався пояснити член розпущеної ТВК Віктор Плахута.

"Була ситуація коли представники Партії вільних демократів намагалися виселити комісію з приміщення. Проте в результаті їхні прагнення втихомирили правоохоронці. Ми постійно надаємо звіти у ЦВК, але чомусь там немає наших постанов, якими ми підкріплюємо свої рішення і подаємо у звітах. Коли дзвонимо туди, то нам або не відповідають, або ж просто кладуть слухавку, або погрожують. Всі питання, які перед нами ставила ЦВК, ми розглянули в законному порядку, а ЦВК від нас просто вимагає ухвалити рішення. Мені некоректно оцінювати позицію і поведінку ЦВК, але потрібно ухвалювати рішення по конкретному документу, а не просто на чиємусь бажанні, що так повинно бути і так потрібно ухвалити", – пожалівся на нелегку долю членів ТВК Віктор Плахута.

Далі слово брали представники різних політичних сил і навіть громадських організацій, переважно виступи були малозрозумілі та непереповнені суттю та змістом. Відео деякими із них опублікували кореспонденти сайту "Прочерк".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Прокуратура вимагає стягнути з підприємств на Черкащині понад 4 млн грн за забруднення повітря

Після виявлення грубих порушень норм законодавства про охорону атмосферного повітря на Черкащині, прокуратура звернулася до суду. Про це повідомляє...

У Черкасах фіксували підвищену концентрацію шкідливих речовин упродовж тижня

Протягом минулого тижня в місті Черкаси спостерігалася перевищена концентрація формальдегіду, аміаку та оксиду азоту, що перевищувало гранично допустимі норми....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x