НовиниЧеркасиЩо робив мер Черкас у «Сосновому бору»

Що робив мер Черкас у «Сосновому бору»

-

- Advertisment -

Черкаські парки готують до відкриття сезону. Із ходом робіт, які виконує КП «Дирекція парків» у Сосновому бору, ознайомився міський голова Анатолій Бондаренко, інформує сайт Черкаської міської ради.

Нині іде активний ремонт на під’їзних групах парку. Наразі розчистили від дикорослих чагарників та самосіву лісосмугу з боку вулиці Пальохи, йде підготовка до асфальтування тут паркувального майданчика, встановлення бордюрів, ремонту люків. Згодом буде встановлено освітлення і лавочки, щоб відвідувачі змогли відпочивати з комфортом і в цій частині парку. Паралельно працівники КП прокладають з бетонних плит доріжки через лісовий масив для зручності містян.

«Зараз також відновлюємо в парку господарський двір, плануємо облаштувати тут місце для своєї техніки і окремий заїзд для неї, щоб не заважати відвідувачам відпочивати, підсипемо його осколом і щебенем», – розповів директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Також подбали комунальники і про безпеку, перемістивши обмежувачі для автотранспорту на паркових алеях ближче до проїжджої частини вулиці Дахнівської, щоб люди не виїжджали на бордюр, не ставили там автомобілі, і не обмежували оглядовість руху, створюючи аварійні ситуації. Надалі в планах також відремонтувати заїзд в парк з боку дамби, облаштувати і там невеликий паркувальний майданчик.

«Навіть у такі складні часи маємо дбати про чистоту і створення комфортних умов для містян та переселенців, для яких Черкаси стали тимчасовим домом. Як тилове місто ми власним прикладом кожного дня повинні показувати, за що воює Україна: за високі стандарти життя, за добробут громадян і базові цінності цивілізованого світу. Парки та сквери – важлива складова у цій щоденній копіткій роботі, адже це душа нашого міста, його візитівка», – наголосив Анатолій Бондаренко.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x