НовиниРозвагиЩо глянути на різдвяний вікенд? Підбірка від черкаського баскетболіста...

Що глянути на різдвяний вікенд? Підбірка від черкаського баскетболіста (Відео)

-

- Advertisment -

Новорічні та різдвяні свята – хороша нагода для перегляду цікавих і тематичних фільмів. Для цих святкових днів є ціла низка знакових стрічок різних років.

Захисник «Черкаських Мавп» Кемерон Джонс разом зі своєю дівчиною Терезою підготував свій топ улюблених різдвяних фільмів, пише пресслужба БК.

5 місце
Ще одна п’ятниця
(Friday After Next) – різдвяна комедія 2002-го року з відомим репером Ice Cube та актором Майклом Еппсом у головних ролях. Третя частина серії фільмів «П’ятниця. Карколомні пригоди двох кузенів», цього разу в різдвяних декораціях.

4 місце
Грінч
, що вкрав Різдво (How the Grinch Stole Christmas) – сімейна комедія 2000-го року з класичним різдвяним американським героєм Грінчем. Головного героя – харизматичного лиходія Грінча, грає Джим Керрі. Яскрава історія про те, як Грінч намагається зіпсувати свято Різдва у казковому містечку. Стрічка чудово підходить для перегляду усією родиною.

3 місце
Подарунок на Різдво
(Jingle All the Way) – затишна сімейна комедія 1996 року з Арнольдом Шварценеггером у головній ролі. Хоча Арні більше відомий, як герой бойовиків, у його кар’єрі є яскраві ролі у сімейних та комедійних фільмах. Подарунок на Різдво – характерний приклад, в якому розкривається комедійний талант актора. Історія батька, котрий через зайнятість на роботі постійно спізнюється на свята. Цього разу, на Різдво, герой Шварценеггера намагається купити своєму синові дуже рідкісну іграшку й в останній момент проходить через низку негараздів, щоб дістати її.

«Це один із моїх улюблених фільмів. Я постійно дивився його зі своїм кузеном Лендрі. У фільмі дуже багато класний цитат із Арнольдом Шварценеггером. Дуже хороший фільм. Хто не любить кіно з Арнольдом Шварценеггером? Також тут є одна з найкращих сцен у різдвяних фільмах», – ділиться думками Джонс.

2 місце
Різдвяна історія
(A Christmas Story) – ще одна сімейна комедія. Історія 9-річного хлопчика, який мріє про різдвяний подарунок – гвинтівку, він робить все, щоб її отримати.

«Я вперше побачив «Різдвяну історію» у сьомому класі. З того часу я передивлявся цей фільм щороку. Сподіваюся, що продовжу цю традицію із нашими з Терезою дітьми», – говорить Кемерон.

1 місце
Сам удома
(Home Alone) – справжня різдвяна класика. Фільм 1990-го року з Маколеєм Калкіним, напевне бачили усі в Україні. Чудова сімейна комедія про пригоди юного Кевіна в будинку.

«Це, мабуть, один із найкращих фільмів в історії. Його можна переглядати не лише на Різдво, а й в будь-який інший день. Я зі своєю родиною дуже часто бачив цей фільм, він багато значить для мене. Улюблена сцена – коли Кевін зустрічає у церкві свого сусіда, якого він боявся. Сусід розповідає свою зворушливу історію – дуже потужний момент», – зазначив Кемерон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відновлюють унікальну мозаїку 30-річної давнини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x