додому Новини Черкащина Що додати у філе, щоб воно було соковитим та смачним

Що додати у філе, щоб воно було соковитим та смачним

0

Кулінар Анатолій Добровольський поділився секретами приготування курячого філе, завдяки чому воно буде соковитим, ніжним та м’яким. Про це йдеться на сайті OBOZREVATEL.

Куряче філе – відмінний дієтичний, корисний продукт, з якого можна приготувати багато смачних страв, наприклад, відбивні, тефтелі, котлети, а також додавати в салати. Часто саме із цього продукту готують їжу дітям.

Шеф-кухар радить готувати це м’ясо на вугіллі, а перед цим добре його посолити, поперчити й додати спеції та соус, відставити м’ясо на 1 годину маринуватися.

Інгредієнти:

  • Куряче філе– 2 шт.
  • Соус теріякі – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Часник сухий – 1 ч. л.
  • Цибуля суха – 1 ч. л.
  • Коріандр мелений – 1/2 ч. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Цибуля маринована, зелень рубана та гранат для прикраси

філе

Спосіб приготування:

  1. Поріжте філе вздовж навпіл.
  2. Добре посоліть, поперчіть, додайте соус теріякі, коріандр, сушену цибулю, часник і оливкову олію і перемішайте.
  3. Після нанизайте м’ясо на шампур, смажте на вугіллі.
  4. Викладіть готове м’ясо на лаваш, зверху додайте мариновану цибулю та зерна граната.

філе

Перед подачею ще можна присипати зеленою подрібненою цибулею.

Як повідомляла vikka.ua, що буде, якщо їсти банани щодня: відповідь експертів

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version