Кулінар Анатолій Добровольський поділився секретами приготування курячого філе, завдяки чому воно буде соковитим, ніжним та м’яким. Про це йдеться на сайті OBOZREVATEL.
Куряче філе – відмінний дієтичний, корисний продукт, з якого можна приготувати багато смачних страв, наприклад, відбивні, тефтелі, котлети, а також додавати в салати. Часто саме із цього продукту готують їжу дітям.
Шеф-кухар радить готувати це м’ясо на вугіллі, а перед цим добре його посолити, поперчити й додати спеції та соус, відставити м’ясо на 1 годину маринуватися.
Інгредієнти:
- Куряче філе– 2 шт.
- Соус теріякі – 1 ст. л.
- Оливкова олія – 2 ст. л.
- Часник сухий – 1 ч. л.
- Цибуля суха – 1 ч. л.
- Коріандр мелений – 1/2 ч. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Цибуля маринована, зелень рубана та гранат для прикраси
Спосіб приготування:
- Поріжте філе вздовж навпіл.
- Добре посоліть, поперчіть, додайте соус теріякі, коріандр, сушену цибулю, часник і оливкову олію і перемішайте.
- Після нанизайте м’ясо на шампур, смажте на вугіллі.
- Викладіть готове м’ясо на лаваш, зверху додайте мариновану цибулю та зерна граната.
Перед подачею ще можна присипати зеленою подрібненою цибулею.
Як повідомляла vikka.ua, що буде, якщо їсти банани щодня: відповідь експертів