НовиниЩе одне черкаське підприємство вийшло на ринок ЄС

Ще одне черкаське підприємство вийшло на ринок ЄС

-

- Advertisment -

Дозвіл експортувати молочну продукцію в Європейський союз отримали ще дві українські компанії – "Клуб Сиру" (Канів, Черкаської області) і ПАТ "Вінницький молочний завод "Рошен", повідомляє "Finance.ua".

"Українські підприємства все активніше завойовують ринки держав-членів ЄС. Ще дві компанії – "Клуб сиру" і Вінницький молочний завод Roshen – отримали право на експорт молочної продукції на ринок ЄС", – написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська.

За її словами, після введення вільної торгівлі з ЄС все більше підприємств і виробників виходять на ринок ЄС. Зокрема, група компаній "Молочний альянс" першої серед молочних компаній України почала експортувати в ЄС.

Українські виробники також наростили в 2015 році експорт в ЄС ягід. Лідерами зі зростання експорту стали малина (зростання на 90%), суниця (на 65%) і лохина (на 64%).

Як повідомлялося, в січні 2016 року дозвіл на поставки молочної продукції в ЄС отримали компанії "Люстдорф", "Молочний дім", Яготинський маслозавод, "Лакталіс-Миколаїв", "Гадячсир", ПП "Рось" філія "Роменський молочний комбінат", Золотоніський маслоробний комбінат, ПП "КФ" Прометей "філія" Менський сир ", Львівський холодокомбінат, Житомирський маслозавод.

Як повідомляв сайт vikka, черкащина розширюватиме кількість виробників органічної продукції.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

Гасили пожежу, проходили естафету та в'язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд...

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x