додому Новини Шестеро черкащанок потрапили в ТОП-100 найвпливовіших жінок України

Шестеро черкащанок потрапили в ТОП-100 найвпливовіших жінок України

0

Вони уникають шаблонів, з легкістю беруть нові вершини і завжди дивують. Журнал "Фокус" підготував щорічний рейтинг "100 найвпливовіших жінок України", у якому почесні місця посіли й представниці Черкаської області.

Друге місце рейтингу посіла черкащанка Ірина Геращенко – перший заступник голови Верховної Ради, уповноважений представник Президента України з питань мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. Її обігнала, зайнявши першу сходинку рейтингу, лише глава Нацбанку Валерія Гонтарєва. Торік Ірина Геращенко посідала у рейтингу 11 місце.

16 місце посіла уродженка Черкас Наталія Севостьянова – перший заступник міністра юстиції (торік – 17 місце).

42 місце посіла жашківчанка Світлана Заліщук, народний депутат від Блоку Петра Порошенка (торік – 55 місце).

На 52 сходинці рейтингу опинилася черкащанка Ольга Айвазовська, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи в Мінську з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі (торік – 68 місце).

78 місце посіла керівник департаменту публіцистичних проектів ICTV Оксана Соколова, яка також родом з Черкас (торік вона посідала у рейтингу 71 місце).

Останньою черкащанкою у списку стала нардеп від Блоку Петра Порошенка Ольга Бєлькова, яка вперше потрапила до ТОП-100 найвпливовіших жінок країни, зайнявши 84 сходинку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин Айфон Сім став героєм російського видання.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version