НовиниШахраї обманюють черкащан, представляючись Водоканалом

Шахраї обманюють черкащан, представляючись Водоканалом

-

- Advertisment -

Черкасців обдурюють горе-підприємці, прикриваючись ім’ям Водоканалу. Вони виконують роботи із демонтажу-монтажу водомірів, не маючи на те ліцензії, а подекуди – відповідних професійних навиків. Лише минулого тижня сталося три випадки, коли після надання ними "послуг" виникли аварійні ситуації, повідомляють у прес-службі КП "Черкасиводоканал".

– Певні приватні особи, які називали себе працівниками "Водоканалу", встановлювали лічильники води, після чого у споживачів виникали проблемина внутрішньобудинкових мережах. Звісно, відповідальних осіб знайти не вдалося, оскільки роботи виконували не офіційно: без угоди, актів виконаних робіт тощо. – розповідає директор "Черкасиводоканалу" Сергій Овчаренко.

Як зазначає начальник енергослужби КП "Черкасиводоканал" Олександр Бичок, при неправильному встановленні лічильника можна пошкодити елементи трубопроводу (крани, фільтри, з’єднувальні частини), що призводить до протікань води, у подальшому – до пориву. Також можна зіпсувати безпосередньо водомір, вплинувши таким чином на точність його показників.

Водоканал застерігає і попереджає споживачів: у підрядників потрібно вимагати ліцензію, типовий договір, а опісля виконання слід підписати акти виконаних робіт. Так можна убезпечити себе, в разі чого мати змогу вирішувати питання на офіційному рівні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x