НовиниЧеркащинаШадловському нагадали про його коротку пам'ять (ВІДЕО)

Шадловському нагадали про його коротку пам'ять (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Дружина колишнього депутата Черкаської міської ради Максима Шадловсько Яна Шевченко негативно висловилася у соцмережі щодо діяльності його колишнього однопартійця, лідера Партії вільних демократів Олександра Згіблова. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міськради, директор БК "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко.

"Я все-таки нагадаю вам, як Згіблов, коли Максим серйозно захворів і його операція коштувала сотні тисяч гривень, пішов у ряди депутатського корпусу для збирання кошів для лікування Шадловського, і таки гроші були зібрані, і мабуть сторицею, бо за декілька місяців ваш чоловік обновив собі авто", − зазначив  в онлайн-зверненні Володимир Гриценко.

Він також повідомив, що в той період, на прохання Згіблова власник ТМ "ВЕНЕТО" Михайло Бродський надав на лікування Шадловського 4500 доларів. Однак, теперішній відкликанець, швидко забув про це та перебіг на сторону діючого мера міста Анатолія Бондаренка, за що отримав посаду заступника директора Департаменту освіти з окладом у 30 тисяч гривень.

"Максим Шадловський добросовісно відпрацьовував призначення наперекір колишнім однопартійцям − Партії вільних демократів, голосував за багатоповерхову забудову Митниці, проти будівництва нового палацу спорту в Черкасах, при цьому не соромився не приходити на роботу в Департамент освіти, де курує саме питання спорту", − зауважив Володимир Гриценко.

Зазначимо, що вчора, 5 липня, ТВК прийняла рішення Партії вільних демократів про відкликання Максима Шадловського за народною ініціативою. Це стало можливо після того, як столичний апеляційний суд дозволив виборчій комісії звертитись до керівного органу партії щодо процедури відкликання обранця, тим самим відмінивши попередню заборону Черкаського адмін суду.

"Він прийшов до нашої партії, розділяв наші політичні погляди, вивчав статут і згодом перейшов на бік опонентів. Тому його було вирішено відкликати", − зазначив на засіданні тервиборчкому лідер ПВД Олександр Згіблов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах суд відсторонив Шадловського з посади в департаменті освіти.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x