НовиниЧеркащинаСертифікати "Школи волонтерів" отримали 18 черкащан

Сертифікати "Школи волонтерів" отримали 18 черкащан

-

- Advertisment -

Навчання у "Школі волонтерів", що діяла на базі ЧБО ЛЖВ "Від серця до серця", добігло кінця. Учні склали підсумкові тести та отримали сертифікати. Про це повідомила прес-служба ЧБО ЛЖВ "Від серця до серця".

Тепер дипломованих волонтерів у місті стало на 18 осіб більше. Нині вони волонтеритимуть у різних благодійних організаціях Черкас.

Протягом навчання майбутнім волонтерам розповідали про ВІЛ/СНІД, хто такі волонтери, навіщо потрібне волонтерство та як працювати у команді на хороший результат.

Навчання відбувалось безкоштовно і складалося із блоків за напрямками роботи: зі споживачами наркотиків, протидії торгівлі людьми, Центру реінтеграції тощо.

Приємно отримувати позитивні відгуки за свою роботу від волонтерів, а після завершення навчання ми побачили, що така ініціатива потрібна та важлива, – розповідає фахівець ЧБО ЛЖВ "Від серця до серця". – Тому, однозначно, восени ми розпочнемо новий набір у "Школу волонтерів", щоб якомога більше людей зрозуміли актуальність соціальної роботи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас пішоходів навчають не бути мавпами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x