НовиниСерійному крадієві з Черкащини світить тюремний строк

Серійному крадієві з Черкащини світить тюремний строк

-

- Advertisment -

Правоохоронці затримали чоловіка, який в пошуках коштів на оковиту, за добу обікрав два домоволодіння жителів Звенигородки, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. Слідством доведено ще 2 епізоди його кримінальної діяльності. Відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Водночас до Звенигородського відділу поліції звернулися двоє жителів міста та повідомили, що невідома особа обікрала їх домоволодіння. В одної потерпілої викрадена чавунна плита, у іншої – металеве ліжко. В обох випадках зловмисник потрапляв до приміщення, розбиваючи вікно.

Правоохоронці, що прибули у складі слідчо-оперативної групи, оглянули місце події та вилучили речові докази. В ході опитування місцевих жителів, вони дізналися, що люди бачили чоловіка, який кудись переносив речі, схожі на викрадені. Було встановлено його особу, ним виявився непрацюючий 27-річний житель одного із сіл Звенигородського району. Чоловіка відвідали за місцем проживання, де поліцейські вилучили викрадене. Зі слів зловмисника стало відомо, що викрадені речі він планував здати на брухт, а кошти витратити на оковиту. В ході слідства було встановлено, що підозрюваний причетний ще до двох крадіжок з домоволодінь.

За фактами крадіжок Звенигородським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв сейт vikka.ua, підозрюваного у викраденні авто по гарячих слідах затримали черкаські патрульні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x