НовиниЧеркащинаСергій Попов: "У нас був прекрасний синтез досвіду, молоді...

Сергій Попов: "У нас був прекрасний синтез досвіду, молоді та сильних легіонерів"

-

- Advertisment -

Захисник "Черкаських Мавп" Сергій Попов минулого сезону був одним із ключових елементів у командній грі черкасців. Гравець з солідним багажем досвіду провів у Черкасах свій перший сезон, але склалося таке враження, що він чітко влився у загальну картину командної гри. Зараз Сергій гостює у родичів у Вінниці, саме там він народився та почав займатися баскетболом.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Спортсмен з дружиною та трьома дітьми проживає в Южному. Говорить, що на час карантину повної самоізоляції не робив, оскільки з дітлахами це нереально – потрібно виходити на прогулянки, до магазину.

"Намагався шукати місця для прогулянок з найменшою кількістю людей, на щастя, у Южному вистачає таких місць. Карантин ми проводили переважно там. Зараз у Вінниці і тут теж є подібні місця. Я вважаю, прогулянки взагалі обов’язкова програма, імунітет важко тримати на достойному рівні, замкнувшись у чотирьох стінах", – зазначив Сергій Попов.

Баскетболіст зізнався, що на період карантину мав свою стратегію підтримки себе у формі. Кожного разу, коли розпочинається міжсезоння, спортсмен дає півтора місяці повного відпочинку від навантаження. Однак, зараз ситуація нестандартна, тому Сергій дав собі ще більше спокою.

"Планую розпочати тренування через кілька днів. Я саме повернуся від батьків додому і почну процес. Спершу пробіжки, турнік та бруси. Для початку цього буде достатньо, далі буде глибший процес, розпочинатиму його у Южному і сподіваюся незабаром буде уже й командна робота. Є певні переживання за сезон, але сподіваюся і вірю в те, що все буде гаразд та ми почнемо вчасно", – зауважив спортсмен.

Сергій наразі вважає своїм містом саме Южний. Оскільки грав за місцеву команду багато років. Зізнається, що Черкаси йому теж дужу подобаються. Місто підкуповує своєю природою та усім необхідним для комфортного життя.

"Щодо Вінниці, то це місто, де я народився і де пройшло моє дитинство. Я до нього ставлюся по-особливому, з певним пієтетом. Завжди особливі відчуття, коли сюди повертаюся. Цього року у мене було бажання провести у Вінниці серію майстер-класів для місцевих дітей, що займаються баскетболом. Знаю, ця традиція дуже розвинута у Черкасах. Було бажання, приїхавши у Вінницю зустрітися з дітьми, провести тренування. На жаль, зараз повного послаблення карантину ще немає, тому доведеться відкласти це на наступний візит", – зазначив Сергій Попов.

Спортсмен хоче, щоб його 10-річний син Мирослав також займався баскетболом. Однак, говорить, що вибір завжди буде за сином. Коли дружина з дітьми приїздила до Черкас, то хлопець відвідав кілька тренувань у "Черкаських Мавпах".

"Він 2010-го року і показує доволі непогані результати. Можливо, якщо я залишусь у Черкасах на наступний рік, він залишиться зі мною і буде тренуватися тут, у Черкасах хороша школа. Поки у нього все виходить. Мирослав доволі високий і з хорошим розумінням гри, грає зараз із старшими хлопцями. Але подивимося як воно буде. У нас дома стоїть хороше кільце і з двох років він уже забивав у нього. Я часто йому щось підказую, допомагаю. Але намагаюся не нависати, хочу все-таки, щоб це був його вибір, якщо він буде у баскетболі, я напевне буду задоволений, адже це шлях, який я свого часу обрав", – підкреслив Сергій Попов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, два гравці "Черкаських Мавп" отримуватимуть президентську стипендію.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x