НовиниСергій Отрешко: "Жодних натяків на мою причетність до корупції...

Сергій Отрешко: "Жодних натяків на мою причетність до корупції немає"

-

- Advertisment -

Начальник управління вуличної інфраструктури Черкаської міської ради, екс-регіонал Сергій Отрешко прокоментував vikka.ua обшуки у власному кабінеті. За його словами, жодних первинних бухгалтерських документів, фіктивних актів, а, тим більше, чекових книжок і печаток в мене не знайшли, бо їх там просто не було.

Чиновник стверджує: ремонт зливової каналізації по вул. Гоголя, який став однією з підстав для відкриття кримінального провадження, проводився. Та заперечує свою причетність до будь-яких правопорушень по цій справі.

"Жодних натяків про корупцію, на якій мене начебто спіймали, нема навіть в матеріалах кримінальної справи", – заявляє Сергій Отрешко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 2 лютого працівники Управління захисту економіки Національної поліції в Черкаській області обшукали кабінет начальника управління вуличної інфраструктури Черкаської міськради Сергія Отрешка. Під час обшуку в міській раді та за юридичними адресами інших суб’єктів господарської діяльності, причетних до злочинної схеми було виявлено внесення фіктивних відомостей до офіційних документів, в результаті чого чиновники заволоділи коштами місцевого бюджету.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x