НовиниЧеркащинаСерця, поєднані навколо баскетболу. Гравці "Черкаських Мавп" розповіли про...

Серця, поєднані навколо баскетболу. Гравці "Черкаських Мавп" розповіли про кохання (Фото)

-

- Advertisment -

Дружня родина "Черкаських Мавп" часто відзначає свята разом. 14 лютого особливий випадок – свято усіх закоханих у Черкасах триває у баскетбольному ритмі. Цього дня "Мавпи" приймають вдома "Запоріжжя".

Про власні емоції кохання та зустріч зі своїми половинками пресслужбі клубу розповіли самі гравці. Минулорічну естафету у Кольченка та Конєва перейняли Ткаченко, Попов та Бєліков.

Іван Ткаченко про зустріч з дружиною (рік як одружений):

Ми з Лідою вже 6 років разом. Яскраво пам’ятаю нашу першу зустріч. На той час я мешкав у мікрорайоні Митниця, біля Дніпра. Тому попередньо ми домовились зустрітись "на Живчику" (назва пляжу). Але оскільки Ліда не місцева, зорієнтуватися одразу що таке "на Живчику" не змогла. Я прийшов вчасно, вона – також. Один одного не бачимо. Шляхом довгих перемовин та пошуків, хто і в центрі якого пляжу стоїть, з’ясували, що Ліда чекає мене у Долині троянд, біля палатки з надписом "Живчик", а я – за декілька кварталів звідти. Виявилось, не кожен пляж -"Живчик", біля якого є одноіменна палатка. Згадуємо ті пригоди ще й досі.

Підтримка дружини для мене особливо важлива. Штамп у паспорті не змінив того факту, що за моєю спиною була і є кохана людина, яка щиро переживає та підтримує. Тому 14 лютого ми сприймаємо не як свято публічного прояву почуттів, а як можливість просто насолодитись компанією один одного. Адже через напружений графік та часті відрядження часу на родину не так вже й багато.

Олександр Бєліков (три роки у шлюбі):

30 січня ми з дружиною відсвяткували нашу 3-тю річницю. Познайомились ще тоді, коли я був гравцем "Хіміку". Одного разу, після гри, ми з хлопцями вирішили поїхали до Одеси, повечеряти. Саме тоді, в ресторані, я і зустрів Нату. Того вечора підійти та познайомитися з нею я, звичайно, не наважився. Проте, дякуючи випадку, знайшов її сторінку в інстраграм і вже у інтернеті розпочалось наше спілкування.

Сьогодні дружина та донька – моя головна підтримка. Ната присутня на усіх домашніх іграх команди, а після змагань може годинами сидіти зі мною та обговорювати їх, вислуховувати та підбадьорювати. Вона завжди вірить в мене, навіть в моменти, коли я сам не впевнений в своїх силах. Щодо 14 лютого, то ми його не святкуємо. В нашій родині день закоханих не за календарем, а за почуттями.

Сергій Попов (11 років одружений):

14 лютого – особлива для нашої родини дата, адже саме у цей день, 14 років тому, і відбулася наша перша зустріч. Познайомились випадково, у тренажерному залі. З того часу разом. І можу сказати, що почуття не згасають, не дивлячись на час та відстань. Троє дітей – найкраще тому підтвердження. Дякуючи месенджерам та сучасним можливостям, ми з родиною постійно на зв’язку. Вони в повному складі слідкують за іграми та підказують таткові, що було не так. Ну а найбільше мене критикує дружина, вона у нас головний коментатор та суддя.

Питань щодо особливого святкування Дня закоханих у нас не виникає, оскільки в моменти, коли ми разом, з нами поруч і наші діти. Тому для мене найкращий варіант свята – просто побути поруч з родиною та насолодитись компанією один одного.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олександр Кобець повернувся до "Черкаських Мавп".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x