НовиниЧеркащинаСемеро у маленькій квартирі: знаменита черкаська трійня потребує підтримки

Семеро у маленькій квартирі: знаменита черкаська трійня потребує підтримки

-

- Advertisment -

Знамениті черкаські близнючки Даша, Катя і Вероніка вже відмітили свій 10-денний ювілей. Дівчатка почувають себе добре, здебільшого сплять та їдять. Батьків особливо не турбують. Клопоту родині вистачає без цього і всі вони матеріального плану. У гості до сім’ї Яцунів навідався кореспондент сайту vikka.ua.

Молода, але вже багатодітна родина Тетяни та Вадима живе на четвертому поверсі 5-поверхівки в орендованій двокімнатній квартирі, яка не бачила ремонту багато років. 3-річний Данило, 1,5-річний Назар, трійня, а ще у них вдома мешкає кіт хазяйки квартири. Журналісту так і не вдалося побачити, як у маленькій квартирі хрущовки уживається 7 осіб. Адже старші сини поїхали на деякий час до бабусі.

24-річна Тетяна та 27-річний Вадим Яцун запевняють, що велику родину собі ніколи не планували.

"Ми познайомились у Києві, коли працювали в магазині. Я працював старшим охоронцем, а Тетяна – старшим касиром. Мені було 23 роки, а дружині 20. Весілля зіграли на батьківщині дружини в Харківській області. Згодом переїхали до Черкас", – каже Вадим.

Подружжя розповідає, що трійнята сплять з батьками на дивані, оскільки у них тільки одне дитяче ліжко. Гуляти ж поки не виходять через відсутність потрібного візочка. До такого "масового" поповнення родина не була готова. Черкаська трійня дівчат стала маленьким дивом не тільки для власних батьків. Лікарі не змогли виявити трійнят ні на оглядах, ні навіть на УЗД. За офіційними прогнозами лікарів, мала народитися одна дитина. Та й самі батьки довго не могли отямитися від потрійної радості.

"Коли я народила першу дівчинку, то думала, що вже все скінчилося. Але живіт ще був великий. Лікар мені і каже: у вас там ще друга дитина. Народила другу. Мені кажуть, що ще й третя є. А потім зі мною пожартували і сказали, що ще четверту треба народжувати. А що було далі, я вже не пам’ятаю", – сміється Тетяна.

Жінка каже: у глибині душі відчувала, що цього разу вагітна не однією дитиною. А серце матері обманути важко.

"Я постійно відчувала, що ношу більше, ніж одну дитину. Весь час казала чоловікові, що їх там двоє. Те, що дітей буде троє, я аж ніяк не очікувала. Тим більше, що ми ніколи не чули про те, щоб у родині мого чоловіка, чи в моїй народжувалися двійнята", – розповідає Тетяна.

Не могли повірити у трійню і родичі.

"Я дізнався, що в мене трійня від дружини, коли скуплявся для пологового будинку. Вона зателефонувала одразу після пологів і повідомила новину. А я весь час хотів звести це на жарт. Не міг повірити. Так само і наші родичі та знайомі. Коли телефонував та казав про трійню, вони через деякий час передзвонювали та перепитували, – розповідає Вадим. – І от я приходжу до пологового, мене підводять до інкубатора, де лежать троє немовлят. Я питаю: а де моє? Мені відповіли, що усі. Придивився – дійсно: всі на мене схожі".

Подружжя каже, що найбільше переживали за фізичний стан дітей. Адже доношена трійня, та ще й без питань по здоров’ю – велика рідкість.

"Здорові, і слава Богу! З іншим ми справимося. Головні труднощі – фінансові. За добу уходить близько пачки памперсів, а це 120 грн. Ввели дітям підкорм, бо молока у Тетяни на всіх не вистачає. На три дні одна упаковка обходиться у 150 грн. Нам наразі ніхто не допомагає, окрім однієї дівчини з Черкас, яка тепер живе у Бельгії. Прочитала про нас і запропонувала підтримати фінансово. Досі спілкуємося. Чекаємо на державні виплати по народженню дітей та розраховуємо лише на себе", – розповідає Вадим.

Поки що Вадим перебуває у безоплатній відпустці (працює чоловік вантажником) та допомагає дружині з дітьми. Пізніше до них планує приїхати матір Тетяни з Харківщини.

Для когось п’ятеро дітей та незаможність були б тягарем, а молоді батьки здаються спокійними, щасливими, та впевненими у майбутньому.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин із сім’єю подорожує світом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x