НовиниСелищних голів Черкащини оштрафували за порушення природоохоронного законодавства

Селищних голів Черкащини оштрафували за порушення природоохоронного законодавства

-

- Advertisment -

Постановою суду двох селищних голів на Черкащині притягнено до адміністративної відповідальності за порушення природоохоронного законодавства. Про це повідомили у Держекоінспекції у Черкаській області.

При проведенні перевірок за дотриманням вимог природоохоронного законодавства, зокрема додержання режиму територій та об’єктів природно-заповідного фонду Драбівської селищної ради та Великохутірської сільської ради, виявлено порушення правил охорони та використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Драбівський" та гідрологічного заказника місцевого значення "Заплавський".

На цих об’єктах відсутні охоронні знаки та інформаційні аншлаги, межі територій та об’єктів природно-заповідного фонду не встановлені.

За результатами перевірок на відповідальних посадових осіб складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, відповідно до ст. 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення та направлено до суду.

Драбівським районним судом винесено постанови про визнання селищних голів винними у вчинення адміністративних правопорушень та накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу в розмірі 153 грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Неподалік Черкас у ДТП загинули мотоцикліст і його пасажир

На Черкащині в селі Червона Слобода сталася смертельна аварія. Загинули водій мотоцикла та його пасажир. Слідчі відкрили кримінальне провадження....

На Черкащині оголосили конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Черкаська обласна військова адміністрація оголосила конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів. Вони охоплюють міста і села всіх чотирьох районів...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x