додому Новини СБУшники розслідували жахливу аварію в Городищі

СБУшники розслідували жахливу аварію в Городищі

0

Подія, яка сталася минулого року на залізниці у Городищі – не теракт і не диверсія. Про це повідомив в. о. начальника управління СБУ в Черкаській області Олег Кравченко, пише "Вечірка".

Нагадаємо, 22 серпня о 6:30 внаслідок сходу з рейок 20 цистерн, стався розлив нафтопродуктів та загоряння 11 цистерн з локомотивом. Всього у складі потягу було 35 цистерн. Унаслідок аварії вщент згоріли п’ять будинків. Ще 20 – пошкоджено.

Тодішній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко назвав інцидент у Городищі терактом.

"Подія, що сталася минулого року у Городищі – не теракт і не диверсія. Встановлено, що це була ДТП на об’єкті залізниці. Це встановлено слідчими діями оперативно-слідчої групи СБУ та УМВС області", – зазначив Олег Кравченко.

Зараз Львівський науково-дослідний інститут судових експертиз проводить експертизу аварії.

Олег Кравченко додав, що аварія – масштабна, тому експертиза – складна й довготривала.

"У Городиші минулого року служба ДСНС справилася з завданнями вдало – проведено всі необхідні роботи, аби ці об’єкти працювали, а найголовніше – ті будинки, які були знищені пожежею, на сьогодні відновлені", – сказав Кравченко.

На останній прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко запевнив, що наслідки аварії, яка трапилася влітку минулого року в Городищі на залізниці, вже ліквідували.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version