додому Новини Політика САП просить забрати в бюджет 300 тисяч застави Полякова

САП просить забрати в бюджет 300 тисяч застави Полякова

0

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд стягнути до держбюджету 300 тисяч гривень застави, внесених нардепом Максимом Поляковим. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на слова керівника САП Назара Холодницького в ефірі 112 каналу.

Він пояснив, що Поляков виконав рішення Солом'янського районного суду щодо запобіжного заходу частково. Так, нардеп не виконав ті умови, які були визначені в постанові, зокрема стосовно контролю носіння електронного браслету.

"Наголошую, що інший підозрюваний – Розенблат, рішення суду виконав в повному обсязі. Сьогодні о 9:00 один з процесуальних керівників звернувся до Солом'янського районного суду з клопотанням про стягнення зазначеної застави в дохід держави", – зазначив Холодницький.

Зазначимо, Поляков є фігурантом справи щодо незаконного видобутку бурштину. Крім нього у "бурштиновій справі" фігурує народний депутат Борислав Розенблат. Парламент дав дозвіл на притягнення їх до відповідальності.

Солом'янський районний суд Києва обрав для Полякова заставу розміром 304 тисячі гривень і зобов'язав носити електронний браслет, а також здати всі закордонні паспорти.

22 липня на депутата чекали в обласному відділенні поліції Черкаської області, аби вдягнути на нього детектор стеження, але той не з'явився, а його адвокати сказали, що Поляков і не збирається це робити.

27 липня у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що Поляков знову відмовився надівати браслет.

25 липня Поляков вніс призначену судом заставу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Поляков вніс 304 тисячі гривень застави.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version