Новини"Самопоміч" може проігнорувати місцеві вибори в Черкасах – Михлик

"Самопоміч" може проігнорувати місцеві вибори в Черкасах – Михлик

-

- Advertisment -

У партії "Самопоміч" нині немає серйозної стратегічної зацікавленості в участі в місцевих виборах на Черкащині.

Про це заявив голова правління Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик в інтерв’ю vikka.ua.

За його словами, це політсила, яка намагається грати в довгу стратегію, а прийдешні місцеві вибори "вони розглядають як проміжні й не головні для них".

"Пріоритет для них – підготовка до наступних президентських і парламентських виборів. Саме з цих позицій вони розглядають місцеві вибори, зокрема для того, щоб знайти людей на місцях, із якими можна буде працювати потім", – пояснив експерт.

"Ситуація з "Самопоміччю" в Черкасах незрозуміла: немає офіційного представника, немає офіційного обличчя партії, проте запит на цю партію у черкащан досить великий. Притому, що зовсім немає партії на низовому рівні", – наголосив він.

Як повідомив Михлик, "Самопоміч" не планує брати участі в місцевих виборах глобально по всій Україні.

"Тобто вони робитимуть точкові виборчі кампанії саме там, де в них є сильні організації, явні лідери без поганого шлейфу, і туди вони вкладатимуть гроші, туди їздитимуть загальноукраїнські лідери тощо. Черкаси я поки що не бачу, що сюди будуть вкладатися сили "Самопомочі". Тому що немає поки на кого покластися сьогодні. Можливо, щось там зміниться за кілька місяців", – заявив він.

"І, якщо раптом "Самопоміч" відмовиться від балотування в Черкасах, дуже серйозно виборців дезорієнтує, і це, можливо, буде великий плюс для новий партій і проектів, як варіант, тих же "Вільних демократів", – додав голова обласного осередку КВУ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x