НовиниГроші"Саботаж роботи міської ради призведе до відставки мера Черкас",...

"Саботаж роботи міської ради призведе до відставки мера Черкас", – Руслан Зоря

-

- Advertisment -

Депутати Черкаської міської ради вимагають провести заплановане на 6 грудня засідання сесії міської ради, яке напередодні вкотре переніс міський голова Анатолій Бондаренко. Про це 4 грудня в ефірі телеканалу "Експо-ТВ" заявив депутат Черкаської міської ради, очільник депутатської групи "Громадянська позиція" Руслан Зоря, передає прес-служба політичної партії.

"Ще 5 листопада третина депутатів підписала звернення з вимогою провести сесію Це наша депутатська група, інші опозиційні депутати. Але міський голова у цьому не зацікавлений. У нього розрахунок, наскільки мені відомо, простий. Він бореться за тих п’ятьох депутатів, які вже відкликані і рішенням суду це доведено. Це боротьба за бюджет. Йому не вистачає їхніх голосів, щоб одноосібно розпоряджатися міським бюджетом, запланованим на 2019 рік", – зазначив депутат.

За його словами, несвоєчасне скликання сесії призведе до низки суттєвих проблем життєдіяльності міста, вирішення яких залежить від ухвалення змін до бюджету на поточний рік. Зокрема працівники КП "Черкасиелектротранс" вже не отримують зарплату, а над підприємством навис чималий борг за електроенергію. Крім цього, ОСББ не можуть відшкодовувати внески з бюджету, заблоковані деякі соціальні виплати, не укладено угоду на зимове прибирання доріг тощо.

"У місті відбувається саботаж. Рада має виділити кошти, а не може зібрати сесію тільки тому, що міський голова грає в свою політичну гру. Він не спроможний об’єднувати депутатів, не проводить наради, не вибудовує стратегічний план розвитку міста. Тому ситуацію докорінно може змінити лише зміна влади. Міський голова має залишити своє крісло і на його місце має прийти інша людина", – наголосив Руслан Зоря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, столична Феміда підтвердила протиправність рішень "канівської" сесії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

Приміряють образи, повторюють текст та перевіряють декорації. У Черкаському драматичному театрі актори готуються до чергової вистави "Макбет" Шекспіра. Ця постанова...

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x