НовиниЧеркащинаРятувальники продовжують гасити торфовища у Черкаському районі (ВІДЕО)

Рятувальники продовжують гасити торфовища у Черкаському районі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Зранку 4 вересня в селі Вергуни Черкаського району на відкритій території, що належить Червонослобідській ОТГ, виникла пожежа сухої трави та рослинності на площі 1,5 га з подальшим тлінням торф’яного ґрунту. Вогнем знищено суху траву та торф’яний ґрунт окремими осередками на площі 0,3 га. Пожежу цього ж дня було локалізовано, проте і сьогодні, 5 вересня, ліквідація пожежі триває. Про це інформує Черкаський МРВ УДСНС України у Черкаській області.

У тісній взаємодії з пожежно-рятувальними підрозділами 2 Державного пожежно-рятувального загону УДСНС України у Черкаській області, голова Червонослобідьскої ОТГ Юлія Дубовик організувала та забезпечила дієву роботу відділу цивільного захисту, відповідних служби цивільного захисту новоствореної громади.

Під час боротьби з масштабною пожежею, служба забезпечення паливно-мастильними матеріалами громади забезпечила вчасний підвіз палива для безперебійної роботи залученої пожежної техніки. Служба харчування вчасно організувала доставку продуктів, напоїв для харчування особового складу формувань, задіяних для боротьби з пожежею.

Відділ з питань правопорядку, цивільного захисту, охорони праці, запобігання корупції, зв’язків з правоохоронними органами та оборонномобілізаційної роботи Червонослобідьскої ОТГ готував вчасну інформацію про хід ліквідації надзвичайної події для прийняття рішення головою громади, організував взаємодію всіх залучених служб та формувань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Христинівці горів житловий будинок.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x