додому Новини Черкащина Рятувальники допомогли відновити будинок багатодітної родини після буревію на Черкащині (ФОТО)

Рятувальники допомогли відновити будинок багатодітної родини після буревію на Черкащині (ФОТО)

0

1 липня Черкащина опинилася в зоні дії потужного атмосферного фронту, який завдав чимало збитків інфраструктурі області. Одним із найбільш постраждалих населених пунктів в Золотоніському районі стало село Привітне. Тут рятувальники та курсанти ЧІПБ прибирали аварійні дерева, провели роботи зі зняття аварійного шиферу, а ще допомогли відновити будинок після буревію. Про це у Facebook повідомляє речник УДСНС області Костянтин Проценко.

Як розповідає Наталія Лобащук, вона була у розпачі, побачивши наслідки, які стихія завдала їхньому помешканню.

"Важко було взагалі усвідомити той жах, що відбувався навколо. Проте, вже у перший день приїхали рятувальники, а наступного дня привезли будівельні матеріали. Фахівці ДСНС заспокоїли, сказали, що допоможуть. Почали розбирати завали та руйнування. Просто на очах у будинку знову з’явився дах. Це справжнє диво", – зазначила Наталія Анатоліївна.

Менше тижня знадобилося рятувальникам 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини для розбирання потрощеного та відновленню нового шиферного даху. Впродовж 4-х днів рятувальники відбудовували зруйновану покрівлю житлового будинку.

"Коли особовий склад пожежно-рятувальної частини дізнався, що в одному з найбільш пошкоджених будинків на вулиці Дружби, проживає багатодітна родина з важким матеріальним становищем, вдова з трьома дітьми, ми вирішили, що повинні їй допомогти відновити будинок", – розповів начальник Золотоніського районного відділу Управління ДСНС Олександр Пилипенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, спекулянти наживаються на постраждалих від негоди черкащанах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version