НовиниЧеркащинаРятувальники Черкащини відновлюють житлові будинки в зоні ООС (Фото)

Рятувальники Черкащини відновлюють житлові будинки в зоні ООС (Фото)

-

- Advertisment -

21 день Черкаський зведений загін перебуває в зоні проведення операції об’єднаних сил.

У прифронтових населених пунктах Черкащани надають допомогу місцевим жителям по відновленню пошкодженого внаслідок обстрілів  житла, пише пресслужба ОДА.

Незважаючи на спеку та необхідність працювати у касках і бронежилетах, за цей період силами рятувальників відновлені вже 11 житлових будинків, на яких розміщують спеціальну наліпку про виконання робіт саме рятувальниками Черкаського Краю.

"Люди, яким ми ремонтуємо дах чи стіни, що зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів, дуже потребують нашої допомоги. Ми для них єдина надія, адже через близьке розташування лінії розмежування і загрозу потрапити під ворожий обстріл, будівельники до них їхати просто бояться", – зазначив полковник служби цивільного захисту Андрій Хижняк, який керує зведеним загоном.

Зазначимо, зведений загін Управління ДСНС у Черкаській області 10 червня відбув на Схід країни до зони проведення Операції об’єднаних сил.

До складу підрозділу входять 21 співробітник та дві одиниці спеціальної техніки. Перебуваючи два з половиною місяці у Донецькій та Луганській областях, фахівці Управління  проводитимуть будівельні та ремонтні роботи, відновлюючи пошкоджені від артилерійських обстрілів житлові будинки місцевих жителів, об"єктів інфраструктури та соціальної сфери.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат підсобив рятувальникам, котрі відправились до зони ООС.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x