додому Новини Безпека Рятувальники Черкащини чергують на вокзалі та пунктах обігріву на трасі

Рятувальники Черкащини чергують на вокзалі та пунктах обігріву на трасі

0

У зв’язку з евакуацією рятувальники посилили свою роботу на об’єктах транспортної інфраструктури. Фахівці ДСНС облаштували на трасі пункти обігріву та організували чергування на залізничному вокзалі. Повідомляють у пресслужбі Обласного управління ДСНС.

На вихідних у зв’язку зі значною кількістю громадян, які їхали на автомобільному транспорті на захід, в області спостерігалось скупчення машин та уповільнення руху протяжністю близько 20 кілометрів. Тож силами рятувальників встановлено намети для відпочинку та обігріву громадян.

До мобільних пунктів обігріву в Уманському районі за останні кілька днів звернулись 932 осіб. Рятувальники чергують там цілодобово. Таких пунктів на дорогах, якими прямують громадяни у напрямку західних областей, встановили чотири.

У місті Сміла організовано чергування співробітників психологів та медиків ДСНС на вокзалі. Їхня мета – запобігти паніці під час очікування та посадки на поїзди, а також за необхідності надання медичної допомоги населенню, яке евакуюється залізничним транспортом.

Читайие також: у Черкасах центри вакцинації переїхали. Куди? (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version