НовиниЧеркасиРух ускладнений: біля Черкас стартував ремонт аварійної дороги

Рух ускладнений: біля Черкас стартував ремонт аварійної дороги

-

- Advertisment -

Днями розпочалися роботи із відновлення ділянки від виїзду з Черкас і до початку дороги на Смілу. Технічний стан цієї ділянки біля Черкас вже тривалий час викликав справедливе обурення у водіїв та їх пасажирів, але вже незабаром дорожнє покриття тут якісно зміниться.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Приступили до відновлення ділянки автодороги Н-16 протяжністю понад один кілометр та шириною понад 22 метри. Вже розпочалися роботи з фрезерування старого зношеного асфальтобетонного покриття. Після цих робіт розпочнеться влаштування основи зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону. Ця ділянка автодороги Н-16 капітально не ремонтувалася близько 40 років.

В той же час, вже виконано комплекс робіт у межах поточного середнього ремонту об’їзної дороги Черкас протяжністю понад 10 км, починаючи від повороту на село Геронимівка і до перехрестя, повороту на село Руська Поляна.

Тут вже влаштовано більшу частину нового конструктиву дорожнього одягу – основу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. Залишилося влаштувати фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону. Також влаштовано прикромкові водовідвідні лотки, відремонтовано водопропускні труби під дорогою, укріплено узбіччя.

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

На час проведення поточного середнього ремонту на ділянці автодороги Н-16, рух автомобілів ускладнено. Тож учасникам дорожнього руху потрібно бути уважними, дотримуйтесь швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, між селами на Уманщині капітально ремонтують дорогу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x