додому Новини Черкащина Руслов зіграє тур Суперліги 3х3 на НСК Олімпійський

Руслов зіграє тур Суперліги 3х3 на НСК Олімпійський

0

Гравець "Черкаських Мавп" Нікіта Руслов нещодавно розпочав другий збір у складі національної збірної України з баскетболу 3х3.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Зараз підопічні Олега Юшкіна працюють у Пущі-Водиці. А вже сьогодні, 9 серпня, дві збірні України візьмуть участь у 5-му турі Суперліги-3х3. Відзначимо, що цього разу змагання вийшли на новий рівень. Весь тур буде проходити на головній арені України – НСК "Олімпійський".

Призовий фонд чоловічого турніру складатиме 32 тисячі гривень. Змагання пройдуть без уболівальників за прямим ефіром можна буде стежити завдяки трансляції на сайті ФБУ.

Основний раунд. Чоловіки:

Україна 1, Україна 2, Україна U-23 (1), України U-23 (2), СумДу, Ніко-Баскет, Новомосковськ, Профільтех-Житомир

Кваліфікація чоловіки:

Україна U-18 (1), України U-218 (2), Запоріжжя, Bad boys Kamyanske, Peace Duck, Run’n’gun, Stifler, Street Ball Kings, БК Чернігів, Як хочеш, Шамани, і Привіт. 

Нагадаємо, останній тур у чемпіонаті Суперліги 3х3 пройшов в Одесі, а Руслов у складі збірної України посів друге місце. Переможцями у змаганнях чоловіків стала збірна України U23. Вихованець баскетбольної школи клубу Олександр Кобець зі своєю командою здобув бронзу турніру.

Усі учасники змагань мають здати тест на COVID-19 та мати оригінал довідки про результати тесту SARS-Cov-2 (коронавірус COVID-19) при реєстрації на змаганнях. Довідка про результати тесту має бути датована не пізніше трьох днів до початку змагань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, незабаром "Черкаські Мавпи" розпочнуть підготовку до нового сезону.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version