НовиниЧеркащинаРуслов та Ткаченко разом зі збірною України домінують на...

Руслов та Ткаченко разом зі збірною України домінують на Чемпіонаті світу

-

- Advertisment -

Чоловіча збірна України U-23, разом з двома вихованцями "Черкаських Мавп" Ткаченком та Русловим у складі, гучно заявила про свої найвищі цілі на Чемпіонаті світу в Китаї, взявши дві стартові перемоги на груповому етапі. Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Якщо стартовий матч чоловічої команди проти Киргизстану на папері і по ділу виглядав розминкою, то матч проти Катару став справжньої окрасою ігрового дня та зразковою ілюстрацією вольової перемоги. Катар уже давно зробив ставку на баскетбол 3х3, а їх збірна U-23 взагалі має третє місце на цьому Чемпіонаті світу. Українці, які нещодавно оформили "бронзу" на Лізі Нації, зараз теж в топі. Наші хлопці шості у світовому рейтингу. Відповідно стик цих двох збірних у групі виглядав своєрідним матчем дня у Ланьчжоу.

Разом з тим, українці важко вкотилися у гру, а стартові дві хвилини залишилися повністю за їх суперником – 1:5. Вперше наші хлопці вийшли вперед у матчі лише за 28 секунд до завершення гри. Два дальні влучання поспіль і хороша робота у захисті нашої команди допомогли дотиснути одного з конкурентів на вихід з групи – 15:13.

У цій грі Чемпіонату світу наші хлопці запам’яталися не лише фантастично вольовою перемогою, а ще й низкою ефектних епізодів, зокрема від черкасця Івана Ткаченко.

Після двох матчів збірна України має стовідсотковий показник перемог і хороші шанси на вихід з групи. Сьогодні, 3 жовтня, у команди Тимура Арабаджи вихідний, натомість у боротьбу включаються ще два суперники по групі збірні Італії та Бразилії, з якими Україна зустрінеться 4 жовтня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованці черкаської баскетбольної школи отримали відзнаки від міської ради.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x