НовиниЧеркащинаРуслов і Ткаченко повернулися з Китаю зі "сріблом" Чемпіонату...

Руслов і Ткаченко повернулися з Китаю зі "сріблом" Чемпіонату світу 3х3

-

- Advertisment -

Чоловіча та жіноча збірні України 3х3 повернулися додому після виступу на світовій першості U-23. Вагомий успіх для української збірної – срібні нагороди молодіжного Чемпіонату світу – "кували" одразу два вихованці школи "Черкаських Мавп" Іван Ткаченко та Нікіта Руслов. Також срібними призерами Чемпіонату світу, який завершився у Китаї, стали Антон Мусієнко з "Київ-Баскета" та Євгена Балабана з "Одеси". Повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Сьогодні вранці українці приземлилися в аеропорту Бориспіль, де їх зустрічав президент ФБУ Михайло Бродський, знайомі і близькі. Після теплої зустрічі тренер чоловічої збірної Тимур Арабаджи прокоментував вдалий виступ команди у Китаї.

"Коли є результат, можна говорити про позитивну оцінку роботи. Я радий, що хлопці від першого збору і до сьогодні додавали та вдосконалювали свою гру у баскетболі 3х3 — кожен з них, а потім і як команда. Результат, який ми показали на Лізі Націй був закономірним, адже ми виграли свою зону, а потім пішли далі. Хлопці набули впевненості і були трохи незадоволені бронзою Ліги націй і на чемпіонат світу вже поїхали із зовсім іншим настроєм", − зазначив Тимур Арабаджи.

Відразу після приземлення вихованці "Черкаських Мавп" відправилися до Черкас, де приєднаються до головної команди клубу, яка веде підготовку до виїзних матчів з "Одесою" та "Хіміком".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" у бойовому поєдинку поступилися "Дніпру".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x