НовиниЧеркасиРозвиток аеропорту обговорили у Черкасах

Розвиток аеропорту обговорили у Черкасах

-

- Advertisment -

Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко та директор КП «Аеропорт «Черкаси» Іван Далібожак обговорили розвиток аеропорту та важливість функціонування аеропорту для обласного центру. Про це повідомляють на сайті міськради.

Під час зустрічі зазначили, що перспективними були б польоти Україною (до Львова, Ужгорода, Івано-Франківська) і чартерні рейси до інших країн. Також «Аеропорт «Черкаси» міг би приймати літаки із хасидами, які з’їжджаються до Умані на святкування Рош-Га-Шана, «розвантаживши» київські летовища.

За час мого перебування на посаді вдалося погасити заборгованості з виплати зарплатні і перед пенсійним фондом, зберегти колектив, відремонтувати покрівлю аеровокзалу й техніку. Зараз проходимо сертифікацію і мріємо про встановлення світлосигнального обладнання, – зауважив директор аеропорту Іван Далібожак.

За його словами, завдяки пільзі із сплати за землю, що надало місто Черкаси, аеропорт економить до чотирьох мільйонів гривень на рік.

– «Аеропорт «Черкаси» – це справжні «золоті ворота» для розвитку бізнесу і туризму в нашому місті. Ми хочемо, аби це підприємство нормально функціонувало розвиток аеропорту продовжувався, тому всіляко цьому сприятимемо, – зазначив перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Розвиток аеропорту

Як повідомляла vikka.ua, булінг у черкаському садочку: справу передадуть прокуратурі

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x