НовиниРозслідувати справу "побиття" Олійника передали кіровоградській прокуратурі (ВІДЕО)

Розслідувати справу "побиття" Олійника передали кіровоградській прокуратурі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаська обласна прокуратура передала розслідування справи нападу на прокурора Черкаського району Руслана Олійника прокуратурі Кіровоградської області. Про це йдеться у сюжеті "Подробиць".

Розслідування справи за фактом нанесення тілесних ушкоджень працівникові прокуратури передали в Кіровоградську область нібито для об'єктивності.

Цікаво, що обласний прокурор зізнався, що у справі немає висновку судмедекспертизи про побиття. Втім, потерпілий прокурор вже місяць на лікарняному. Спершу лежав у нейрохірургії, а тепер з охороною його перевели у VIP-палату урології.

Нагадаємо, зранку 4 липня в Черкасах пікетували обласну прокуратуру з вимогою звільнити прокурора Черкаського району, сина нардепа Руслана Олійника, який саме вийшов із лікарняного. Там мітингувальникам повідомили, що під час перевірки діяльності Руслана Олійника було виявлено ряд порушень, тож зараз стоїть питання щодо його звільнення.

Опісля частина мітингарів пішла в районну прокуратуру. Під час розмови з активістами, за словами очевидців, Олійнику-молодшому стало зле і його повезли до лікарні.

Батько Руслана, народний депутат, екс-мер Черкас Володимир Олійник повідомив згодом журналістам, що його син – у реанімації. У Першій міській лікарні, куди нібито потрапив Олійник, ситуацію коментувати відмовилися.

Згодом стало відомо, що черкаський районний прокурор Руслан Олійник перебуває в обласній лікарні.

Народний депутат України Володимир Олійник попросив Президента України Петра Порошенка взяти під особистий контроль розслідування побиття його сина.

У розпорядженні vikka.ua також з’явилося відео інциденту між активістами та прокурором Черкаського району Русланом Олійником. На ньому видно, що саомоборонці не б'ють пд час розмови Олійника-молодшого.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x