НовиниЧеркащинаРозслідування вбивства депутата Бінусова: слідчі перевіряють телефонні розмови

Розслідування вбивства депутата Бінусова: слідчі перевіряють телефонні розмови

-

- Advertisment -

Прокуратура області проводить досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом резонансного вбивства депутата міської ради Михайла Бінусова. Нині справа розглядається Придніпровським райсудом Черкас. Інформація про це розміщена в Єдиному державному судовому реєстрі, пише Інфоміст.

За версією слідства, вбивству Бінусова могла передувати підготовка протягом тривалого часу. Згідно з матеріалами слідства, правоохоронці провели радіотехнічну розвідку навколо території, прилеглої до місця вчинення злочину (депутат загинув в мікрорайоні "Лісовий"). У результаті цього отримали ідентифікаційні дані базових станцій мобільного зв’язку, в зоні дії яких вона розташована.

У прокуратурі не виключають, що вбивці могли користуватися на місці злочину мобільним зв’язком. 9 жовтня суд задовольнив клопотання слідчого і надав тимчасовий доступ до документів, що містять інформацію про з’єднання абонентських номерів мобільного зв’язку низки операторів.

У судових ухвалах міститься кілька десятків номерів різних мобільних операторів ("Київстар", "Лайфселл", "ВФ Україна").

"До вчинення вказаного кримінального правопорушення може бути причетним ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, житель ІНФОРМАЦІЯ_3, який користується послугами оператора та провайдера мобільного зв’язку ПрАТ "ВФ Україна", використовуючи при цьому абонентський номер 095-007-54-58. У період часу з 00 години 00 хвилин 01.05.2017 по теперішній час ОСОБА_3 міг спілкуватися з особами, причетними до вчинення кримінального правопорушення та обговорювати обставини вчинення кримінального правопорушення", – йдеться в тексті судової ухвали.

Як вдалося з’ясувати, номер телефону особи, що вказаний в судовій ухвалі, належить Ігорю Борисовичу Недашківському. Чоловік з таким іменем прописаний в Черкасах і є співзасновником охоронної компанії "Альянс Контроль", що з 2016 року зареєстрована в Києві. Також Недашківський є співзасновником київської ГО "Міжнародний центр боротьби з корупцією". Керівником цієї організації є житель Хмельницької області Костянтин Чернецький.

Журналісти зателефонували за вказаним в ухвалі номером. Ігор Недашківський повідомив, що про депутата Бінусова та його вбивство чує вперше. Також пан Ігор сказав, що ніяк не може прокоментувати наявність його особистого номера телефону в судовій ухвалі. За його словами, востаннє в Черкасах він був більше, ніж півроку тому.

9 жовтня Придніпровський райсуд Черкас задовольнив клопотання прокурора і надав дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що перебувають у володінні оператора та провайдера мобільного зв’язку ПрАТ "ВФ Україна".

За фактом вбивства депутата Михайла Бінусова Головним управлінням Нацполіції в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ознаками п.12 ч 2 ст 115 ККУ (умисне вбивство вчинене за попередньою змовою осіб).

Нагадаємо, 29 вересня після 22-ї години на вулиці Одеській в мікрорайоні Лісовий було виявлено тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Ним виявився депутат міської ради Михайло Бінусов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, секретар міськради озвучив власну версію причин вбивства депутата Бінусова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x